Set i kaçavidave 5 cop – NEO

15.00

Ka sasi

Seti i kaçavidave precize NEO përfshin 5 kaçavida: kryq dhe të sheshtë të çarë. Shkopi i kaçavidave është bërë nga çeliku i molibdenit të kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm. Kaçvidat trajtohen me nxehtësi për të marrë rezistencë të përshtatshme ndaj lakimit dhe ngurtësisë.

Kodi: 04-225 Kategoritë: , ,

15.00

Përshkrimi

Seti i kaçavidave precize NEO përfshin 5 kaçavida: kryq dhe të sheshtë të çarë. Shkopi i kaçavidave është bërë nga çeliku i molibdenit të kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm. Kaçvidat trajtohen me nxehtësi për të marrë rezistencë të përshtatshme ndaj lakimit dhe ngurtësisë. Kaçavida ka majë magnetike. Fole rrotulluese në dore lejon shtrëngimin e saktë të vidhave. Dorezat me dy materiale janë rezistente ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU