Set i kaçavidave 30 cop – NEO

29.99

Ka sasi

Kompleti i kaçavidave NEO përfshin 30 elementë të cilësisë më të lartë. Materiali i kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm, duke siguruar jetë të gjatë. Kaçavidat kanë majë magnetike

Kodi: 04-209 Kategoritë: , ,

29.99

Përshkrimi

Kompleti i kaçavidave NEO përfshin 30 elementë të cilësisë më të lartë. Materiali i kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm, duke siguruar jetë të gjatë. Kaçavidat kanë majë magnetike. Forma e trajtës tre-lobulare me pjesën tjetër të profilizuar të gishtit zvogëlon përpjekjen e duarve gjatë punës dhe lehtëson marrjen e çift rrotullues të duhur. Dorezat me dy materiale parandalojnë rrëshqitjen në dorë, është gjithashtu rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. E gjithë kjo, së bashku me 8 kaçavida precize të cilësisë më të lartë dhe 16 bit me forma dhe madhësi të ndryshme, të mbyllura në paketim e dobishëm, duke e bërë transportin dhe ruajtjen më të lehtë. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU