Set i kaçavidave 20 copë, TOPEX

11.50

Ka sasi

Set i kaçavidave TOPEX, është shumë i dobishëm në detyrat mekanike dhe aktivitetet tjera. Në secilën prej gjashtë kaçavidave, shufra është bërë prej çeliku, krom vanadium që garanton jetëgjatësi të madhe të veglave.

Kodi: 39D931 Kategoritë: , , Etiketat:

11.50

Përshkrimi

Set i kaçavidave TOPEX, është shumë i dobishëm në detyrat mekanike dhe aktivitetet tjera. Në secilën prej gjashtë kaçavidave, shufra është bërë prej çeliku, krom vanadium që garanton jetëgjatësi të madhe të veglave. Pika magnetike e bërë nga çeliku i thekur bën përdorimin më të lehtë të mjetit. Dizajni ergonomik i plastikës është i veshur me material të parrëshqitshëm dhe garanton rehati dhe siguri gjatë punës. Të gjitha këto, me 14 copa të formave dhe madhësive të ndryshme, vijnë në një kuti të përshtatshëme për transport dhe magazinim të lehtë.

MENU