Set i gidoreve dhe çelsave 1/4″, 1/2″, 96 cop

89.00

S’ka stok

Set i gidore fole TOPEX 1/4 “, 1/2” përmban 96 copë të organizuara në kuti plastike të përshtatshme dhe të qëndrueshme. Të gjitha pjesët janë prej çeliku me cilësi të lartë që garanton jetëgjatësinë e shumë viteve të mjeteve.

Kodi: 38D649 Kategoritë: , ,

89.00

Përshkrimi

Set i gidore fole TOPEX 1/4 “, 1/2” përmban 96 copë të organizuara në kuti plastike të përshtatshme dhe të qëndrueshme. Të gjitha pjesët janë prej çeliku me cilësi të lartë që garanton jetëgjatësinë e shumë viteve të mjeteve. Seti përmban një gamë të gjerë të bazave, copa të njohura të shoferit, dorezë për copa, dy raketa, spaners të kombinimit dhe pajisje shtesë. Seti ka një gamë të gjerë të aplikacioneve në punime të vogla montimi, riparime automjetesh dhe makinash dhe punimesh të tjera në shtëpi dhe garazh për çdo entuziast të DIY. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU