Set i danave dhe kaçavidave – NEO

65.00

Ka sasi

Seti i veglave NEO përbëhet nga 33 elementë të përbërë nga çeliku vanadium të kromit me cilësi të lartë. Kompleti përfshin pincë universale dhe të zgjatura, kaçavida (të sheshta dhe të kryqëzuara), kthesë 1/4 “.

Kodi: 08-631 Kategoritë: , ,

65.00

Përshkrimi

Seti i veglave NEO përbëhet nga 33 elementë të përbërë nga çeliku vanadium të kromit me cilësi të lartë. Kompleti përfshin pincë universale dhe të zgjatura, kaçavida (të sheshta dhe të kryqëzuara), kthesë 1/4 “. Kompleti përfshin një grup të pasur me prizat 1/4” (në madhësi nga 5 deri në 14 mm) dhe copa kaçavidë (kryq, hex, etj.) Torx me një vrimë. Qëndrueshmëria e lartë e pjesëve të kaçavidave është arritur falë përdorimit të çelikut S2. Plotësues janë shtrirje të dobishme, një varen dhe një përshtatës tip. E tërë është dorëzuar në një rast praktik. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU