Set i danave 4 copë – Top Tools

7.50

Ka sasi

Seti i danave precize të Top Tools. Janë bërë prej çeliku të ngurtësuar. Dorezat ergonomike të mbuluara me material kundër rrëshqitjes.

Kodi: 32D167 Kategoritë: , ,

7.50

Përshkrimi

Seti i danave precize të Top Tools. Janë bërë prej çeliku të ngurtësuar. Dorezat ergonomike të mbuluara me material kundër rrëshqitjes , sigurojnë komoditet dhe siguri gjatë punës. Produkti përshtatet në mënyrë të përsosur në dorë.

MENU