fbpx

Set i danave 125 mm – TOPEX

9.99

Ka sasi

Danatë precize TOPEX t përmban pesë dana më të gjithanshme. Secila prej tyre është bërë prej çeliku të ngurtësuar, duke shtuar gjithashtu sipërfaqe prerjeje të ngurtësuara me induksion.
Dorezat ergonomike të mbuluara me material kundër rrëshqitjes sigurojnë rehati dhe siguri gjatë punës

Krahaso
Kodi: 32D755 Kategoritë: , ,

9.99

Përshkrimi

Danatë precize TOPEX t përmban pesë dana më të gjithanshme. Secila prej tyre është bërë prej çeliku të ngurtësuar, duke shtuar gjithashtu sipërfaqe prerjeje të ngurtësuara me induksion.
Dorezat ergonomike të mbuluara me material kundër rrëshqitjes sigurojnë rehati dhe siguri gjatë punës. Produkti i përshtatet në mënyrë të përkryer dorës. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

Menu kryesore