Set i çelësave 8 copë 6-22mm

13.73

Ka sasi

Madhësia: 6×7,8×9,10×11,12×13,14×15,16×17,18,20×22

Kodi: 35D656 Kategoritë: , ,

13.73

Përshkrimi

Një seri e çelësave TOPEX shumë e dobishme për punën mekanike dhe DIY. Çelësat e bëra prej çeliku të qëndrueshëm krom-vanadium, duke siguruar jetë të gjatë të mjeteve. Rregulluar në një enë plastike praktike, e cila e bën deponimin më të lehtë. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

Madhësia: 6×7,8×9,10×11,12×13,14×15,16×17,18,20×22

MENU