Set Filtrash 4-5 RO0COCONUT sistemi Ecosoft

45.00

S’ka stok

Një grup filtrash zëvendësimi të destinuar për përdorim në fazat e 4-të dhe të 5-të.

Kodi: ECOS-CSVRO50ECOST Kategoritë: ,

45.00

Përshkrimi

Një grup filtrash zëvendësimi të destinuar për përdorim në fazat e 4-të dhe të 5-të.

Përfitimet nga set Filtrash 4-5 RO0COCONU:
Zgjerimi i kapacitetit deri në 190 L në ditë
Zëvendësimi i filtrave vetëm një herë në 12-18 muaj.
Burimi i ujit të pijshëm absolutisht të pastër dhe të sigurt.

MENU