Set Filtera për fshesë Set iRobot seria 900

55.00

Ka sasi

Gjithçka që ju nevojitet për të kryer mirëmbajtje të rregullt në Robotin tuaj Roomba 800 ose 900 Series.

Kodi: R4415866 Kategoritë: ,

55.00

Përshkrimi

Gjithçka që ju nevojitet për të kryer mirëmbajtje të rregullt në Robotin tuaj Roomba 800 ose 900 Series. Kompleti përfshin tre filtra AeroForce® me efikasitet të lartë, dy furça anësore dhe një grup nxjerrësish zëvendësues AeroForce

MENU