Set Filtera për fshesë iRobot Set seria 600

35.00

Ka sasi

Ky komplet i rimbushjes ka gjithçka që ju nevojitet për të vazhduar me mirëmbajtjen e rregullt të robotit tuaj Roomba® 600 Series.

Kodi: R4501352 Kategoritë: ,

35.00

Përshkrimi

Ky komplet i rimbushjes ka gjithçka që ju nevojitet për të vazhduar me mirëmbajtjen e rregullt të robotit tuaj Roomba® 600 Series. Paketa përfshin mjet pastrimi të rrumbullakët, furçë anësore të rrotullimit, tre filtra AeroVac,, një furçë me qime dhe furçë rrahjeje. E pajtueshme vetëm me Serinë Roomba 600.

MENU