Set Filtera për fshesë iRobot AeroVac seria 600

12.90

Ka sasi

Ndërrimi i AeroVac Bin për Robotët e Pastrimit të Vakumit të Serisë iRobot Roomba® 600, duke përjashtuar modelet Roomba® 680 dhe 690

Kodi: R4501353 Kategoritë: ,

12.90

Përshkrimi

Ndërrimi i AeroVac Bin për Robotët e Pastrimit të Vakumit të Serisë iRobot Roomba® 600, duke përjashtuar modelet Roomba® 680 dhe 690

MENU