Set filtera iRobot accessorie kit Combo

64.00

Ka sasi

Paketa përfshin:
2 Furçë nga e majta
2 Furça anësore e djathtë
2 filtra
1 Furça kryesore

Kodi: R4719025 Kategoritë: ,

64.00

Përshkrimi

Mirëmbajtja e rregullt e mban Robotin tuaj Roomba Coombo të funksionojë në performancën kulmore. Kompleti ynë i mirëmbajtjes ka gjithçka që ju nevojitet, përfshirë Filtrat, Furçat Fshirëse Edge dhe Furçat kryesore.
Paketa përfshin:
2 Furçë nga e majta
2 Furça anësore e djathtë
2 filtra
1 Furça kryesore
I pajtueshëm vetëm me robotët e Serisë Roomba Combo

MENU