Set e burgia 22 cop – GRAPHITE

16.50

Ka sasi

Set i burgiav dhe pjesëve të bitave HSS GRAPHITE me diametër stërvitje nga 3.0 në 8.0 mm dhe copa në dy gjatësi: 25 dhe 50 mm është ideal si një plotësues i pajisjes së çdo stërvitje ose aku.

Kodi: 55H215 Kategoritë: , ,

16.50

Blehen shpesh së bashku

Përshkrimi

Set i burgiav dhe pjesëve të bitave HSS GRAPHITE me diametër stërvitje nga 3.0 në 8.0 mm dhe copa në dy gjatësi: 25 dhe 50 mm është ideal si një plotësues i pajisjes së çdo stërvitje ose aku. Kutia kompakte për ruajtje të përshtatshme në kutinë e mjeteve, kabinetin e mjeteve ose çantën e mjeteve.

MENU