Set dana dhe kaçavida – NEO TOOLS

59.90

Ka sasi

Materiali: Metal CrV
Mbrojtje nga tensioni: deri 1000V

Kodi: 01-235 Kategoritë: , ,

59.90

Përshkrimi

Materiali: Metal CrV
Mbrojtje nga tensioni: deri 1000V

MENU