Set begs iRobot seria i

25.00

Ka sasi

I pajtueshëm me të gjithë robotët e serisë Roomba i7 +
Qeset e mbyllura mbajnë 30 kosha papastërtish dhe mbeturinash për asgjësimin e lehtë pa re të pluhurit
Përshtatet në të gjithë modelet Clean Base Dis Automatik Disposing Dirt

Kodi: R4626194 Kategoritë: ,

25.00

Përshkrimi

Rërmban gjithçka që ju nevojitet për të ruajtur performancën e pastrimit të robotit tuaj në një komplet të përshtatshëm
I pajtueshëm me të gjithë robotët e serisë Roomba i7 +
Pjesë autentike të prodhuara nga iRobot
Qeset e mbyllura mbajnë 30 kosha papastërtish dhe mbeturinash për asgjësimin e lehtë pa re të pluhurit
Përshtatet në të gjithë modelet Clean Base Dis Automatik Disposing Dirt

MENU