Set aksesorë për burmashin – VERTO

10.99

Ka sasi

Set 100 copë
Përfshin një grup copash, disqe prerëse, rrota bluarëse, prerëse dhe gurë bluarëse për përdorim me mini bluarëse

Kodi: 50G029 Kategoritë: , ,

10.99

Përshkrimi

Set 100 copë
Përfshin një grup copash, disqe prerëse, rrota bluarëse, prerëse dhe gurë bluarëse për përdorim me mini bluarëse

MENU