Set 3 Filtrash Sedimenti per sistemin Absolute Ecosoft

19.90

S’ka stok

Këto tre filtra zëvendësues të Ecosoft janë të domosdoshëm për përpunimin e ujit për ushqim.

Kompleti i filtrave zëvendësues të Ecosoft 1-2-3 siguron:

Ujë të pastër pa rërë, ndryshk dhe erë klori;

Kodi: ECOS-CHV3ECOEXP Kategoritë: ,

19.90

Përshkrimi

Këto tre filtra zëvendësues të Ecosoft janë të domosdoshëm për përpunimin e ujit për ushqim.

Kompleti i filtrave zëvendësues të Ecosoft 1-2-3 siguron:

Ujë të pastër pa rërë, ndryshk dhe erë klori;

Jeta juaj do të ndryshojë me ardhjen e filtrit Ecosoft, sepse: do të merrni një burim të ujit të pijshëm absolutisht të pastër dhe të sigurt;

Rekomandohet të zëvendësoni filtrat të paktën një herë në 3 muaj pa marrë parasysh vëllimin e ujit të pastruar.

MENU