Sandale pune S1 SRC – NEO TOOLS

25.00

Materiali: Lekurë
Nr: 40 – 45

25.00

Pastroje

Përshkrimi

Materiali: Lekurë
Nr: 40 – 45

Sandale pune S1 SRC, këpucë të prodhuara sipas S1 SRC (SRC – rezistencë ndaj rrëshqitjes në dysheme qeramike të mbuluara me tretësirë ​​të dodecilsulfatit të natriumit (SLS) dhe dysheme çeliku të mbuluara me glicerol), rezistent ndaj konsumimit, vajit, benzinës dhe tretësve të tjerë organikë, antielektrostatike.

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

40, 41, 42, 43, 44, 45

MENU