Rroba pune – Neo Tools

44.90

Rroba pune NEO janë bërë nga një material me cilësi të lartë të përforcuar në zonat e ekspozuara ndaj konsumit.

44.90

Pastroje

Përshkrimi

Rroba pune NEO janë bërë nga një material me cilësi të lartë të përforcuar në zonat e ekspozuara ndaj konsumit. Qepjet e trefishtë të rrobave përmirësojnë forcën e lidhjes, ekziston gjithashtu mundësia për të futur ‘pads’ në gju. Xhepat e forta lejojnë të mbajnë mjetet e nevojshme, dhe falë modelimit të një copë edhe xhepat me shumë ngarkesë nuk shkaktojnë siklet në punë. Pantallonat kanë xhep smartphone, më të madh se në modelet e mëparshme për të kryer modele me madhësi më të madhe të ekranit. Cilësia e produktit është e garantuar me certifikatë evropiane dhe procesin e prodhimit në përputhje me EN ISO 13688: 2013. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

LD, M

MENU