Roller TES poliestër 250mm – ZIMA

6.90

Ka sasi

Roller poliestër janë projektuar për detyra të pakërkueshme dhe për shkak të absorbueshmërisë më të dobët përdoren për veshjet përfundimtare

Kodi: 419762 Kategoritë: ,

6.90

Përshkrimi

Roller poliestër janë projektuar për detyra të pakërkueshme dhe për shkak të absorbueshmërisë më të dobët përdoren për veshjet përfundimtare dhe shpesh janë të dobishëm vetëm për përdorim të vetëm, p.sh. për aplikimin e bitumit, rrëshirave epokside, abetareve, bojrave dispersioni etj..

Dimesionet: 250x40x12 mm

MENU