Roller Fasade PROFESIONAL 250mm – ZIMA

6.90

Ka sasi

Dimesionet: 250x53x17 mm

Kodi: 419740 Kategoritë: ,

6.90

Përshkrimi

Roli Fasade Professional është i veshur me shkumë, kështu që e aplikon mirë bojën në sipërfaqe të përafërt dhe mesatare.

Dimesionet: 250x53x17 mm

MENU