Roller 50mm foam – ZIMA

0.60

Ka sasi

Roller Foam është bërë nga shkumë cilësore mesatare e cila ka një densitet të lartë për metër kub (33 kg/m3).

Kodi: 420636 Kategoritë: ,

0.60

Përshkrimi

Roller Foam është bërë nga shkumë cilësore mesatare e cila ka një densitet të lartë për metër kub (33 kg/m3). Për shkak të kësaj veçorie, ajo është projektuar kryesisht për përdoruesit kërkues shtëpiak ose përdoruesit që kërkojnë shkumë të disponueshme. Shkuma është gjithashtu rezistente ndaj tretësve, por jo shumë agresive. Roli është i përshtatshëm për llakimin dhe lyerjen e metaleve, drurit dhe sipërfaqeve të tjera shumë të lëmuara.

Dimesionet: 50×15 mm

MENU