Roller 250mm – ZIMA

7.90

Ka sasi

Poliamidi është një fibër sintetike e cila është një nga fibrat sintetike më të mira për prodhimin e rrollerave.
Dimesionet: 250x53x21 mm

Kodi: 419654 Kategoritë: ,

7.90

Përshkrimi

Poliamidi është një fibër sintetike e cila është një nga fibrat sintetike më të mira për prodhimin e rrollerave.

Roller Polyamide përdoret për shpërndarje, latex, silikoni dhe bojra silikate. I mbushur dhe fibra më të gjata arrijnë rezultate të shkëlqyera në sipërfaqe të strukturuara dhe të vrazhda (p.sh. fasada), arrijmë rezultate të shkëlqyera në sipërfaqe të lëmuara.

Dimesionet: 250x53x21 mm

MENU