Roller 250mm wool – ZIMA

5.50

Ka sasi

Dimesionet: 250x40x20 mm

Kodi: 419591 Kategoritë: ,

5.50

Përshkrimi

Përdoret për shpërndarjen e bojrave, llaqeve, lidhësve dhe veshjeve të trasha.

Dimesionet: 250x40x20 mm

MENU