Roller 250mm Velour – ZIMA

5.90

Ka sasi

Është i shkëlqyeshëm për aplikimin e një shtrese antikorozive me viskozitet të lartë, të gjitha llojet e llaqeve dhe dispersionit shumë të dendur, lateksit dhe bojrave dekorative në sipërfaqe shumë të lëmuara.

Kodi: 419749 Kategoritë: ,

5.90

Përshkrimi

Roller velour është prej leshi të endur me një sasi më të vogël të fibrave. Është i shkëlqyeshëm për aplikimin e një shtrese antikorozive me viskozitet të lartë, të gjitha llojet e llaqeve dhe dispersionit shumë të dendur, lateksit dhe bojrave dekorative në sipërfaqe shumë të lëmuara.

Dimesionet: 250x42x4 mm

MENU