Roller 250mm textile – ZIMA

7.20

Ka sasi

Dimesionet: 250x53x17 mm

Kodi: 419836 Kategoritë: ,

7.20

Përshkrimi

Rolet e tekstilit janë më të përshtatshmet për shpërndarje dhe bojëra latex.

Dimesionet: 250x53x17 mm

MENU