Roller 250mm textile – ZIMA

4.99

Ka sasi

Roller nga tekstilit janë më të përshtatshmet për shpërndarje dhe bojëra latex.

Kodi: 419593 Kategoritë: ,

4.99

Përshkrimi

Roller nga tekstilit janë më të përshtatshmet për shpërndarje dhe bojëra latex.

Dimesionet: 250x56x17 mm

MENU