Roller 100mm polyester – ZIMA

1.79

Ka sasi

Përdoren për veshjet përfundimtare dhe shpesh janë të dobishëm vetëm për përdorim të vetëm

Kodi: 419649 Kategoritë: ,

1.79

Përshkrimi

Roller poliestër janë projektuar për detyra të pakërkueshme dhe për shkak të absorbueshmërisë më të dobët përdoren për veshjet përfundimtare dhe shpesh janë të dobishëm vetëm për përdorim të vetëm, p.sh. për aplikimin e bitumit, rrëshirave epokside, abetareve, bojrave dispersioni etj. Për shkak të çmimit të ulët ato përdoren shpesh nga përdoruesit hobi për kryerjen e punëve më të vogla.

Dimesionet: 100x17x11 mm

MENU