Rimano Glet 6-30 25Kg

15.00

Ka sasi

Konsumi – 0,8 kg/m2/mm
Raporti i përzierjes – 1,2 kg / 1 L ujë
Koha e përpunimit – përafërsisht. 60 min
Paketimi- 25 kg

Kodi: 6-30 Kategoritë: ,

15.00

Përshkrimi

Aplikimi:
Riparimi i vrimave, çarjeve në konstruksionet e thata
Mbushja e vrimave nga instalimet hidraulike dhe elektrike
Nivelimi i sipërfaqeve të pabarabarta
Nivelimi i sipërfaqeve të pabarabarta dhe mbushja e fugave
Suvatimi i sipërfaqeve të betonit të gazuar

Karakteristikat teknike:
Konsumi – 0,8 kg/m2/mm
Raporti i përzierjes – 1,2 kg / 1 L ujë
Koha e përpunimit – përafërsisht. 60 min
Trashësia minimale e veshjes: mur/tavan 6 mm, pllaka 10 mm, panele të lehta 15 mm
Paketimi- 25 kg

MENU