Rimano final 25 kg

19.00

Ka sasi

Trashësia e aplikimit: 0 – 3 mm Konsumi: 0.9 kg/m2/1 mm. Koha e përpunimit: rreth 60 min.

Kodi: 5200455340 Kategoritë: ,

19.00

Përshkrimi

Trashësia e aplikimit: 0 – 3 mm Konsumi: 0.9 kg/m2/1 mm. Koha e përpunimit: rreth 60 min.

Përdorimi: nivelimi i sipërfaqes së mureve dhe tavaneve përpara lyerjes – riparime lokale të pabarazisë dhe gërvishtje të plotë të sipërfaqes duke përmbushur kërkesat e Udhëzimeve të klasës Q4 për cilësinë e sipërfaqeve të kartonit të gipsit. Mashtra Rimano FINAL ka ngjitje të lartë edhe në suva të vjetra me gëlqere dhe çimento

MENU