Rigips 6-30

9.90

Ka sasi

Mbushja dhe riparimi i vrimave, çarjeve në konstruksione të thata
Mbushja e vrimave nga instalimet hidraulike dhe elektrike
Nivelimi i një sipërfaqe të pabarabartë
Nivelimi i pabarazive dhe mbushja e nyjeve
Suvatimi i sipërfaqeve të betonit të gazuar

Kodi: R3089L Kategoritë: ,

9.90

Përshkrimi

Produkt universal (mbush vrimat, suva dhe stuko në të njëjtën kohë)
Ideale për rinovime dhe rinovime
Mbush të çara, vrima dhe fuga deri në 3 cm në një shtresë
Elastike
Mbërthim më i shpejtë në krahasim me llaçin e çimentos
Është kremoze dhe e lehtë për t’u përpunuar
Izolues i shkëlqyer
E punuar me material ekologjik

Aplikimi

Mbushja dhe riparimi i vrimave, çarjeve në konstruksione të thata
Mbushja e vrimave nga instalimet hidraulike dhe elektrike
Nivelimi i një sipërfaqe të pabarabartë
Nivelimi i pabarazive dhe mbushja e nyjeve
Suvatimi i sipërfaqeve të betonit të gazuar

MENU