Reshov me gas OR-201 – ISKRA

25.90

S’ka stok

Fuqia e përgjithshme e nxehjes: 3,35kW
Fuqia e nxehjes: 1,50kW / 1,85kW
Diam. i vrimës për gas:Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm
Diam. i pllakave: Ø 65 mm / Ø 77 mm

Kodi: 3830042560654 Kategoritë: ,

25.90

Përshkrimi

Fuqia e përgjithshme e nxehjes: 3,35kW
Fuqia e nxehjes: 1,50kW / 1,85kW
Diam. i vrimës për gas:Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm
Diam. i pllakave: Ø 65 mm / Ø 77 mm
Konektori për gas: Ø 8 mm
Lloji i gasit:
Gas i lëngshëm nafte (butan) G30 + (propan) G31
Kategoria e gasit: I 3B/P
Presioni (mbar): 30
Kapaku për mbrojtje nga pluhuri dhe era

MENU