Reshov Induktiv HYUNDAI

56.00

Ka sasi

Koha dhe kursimet e energjisë – ngrohja në disa sekonda në sajë të teknologjisë së induksionit Pllakë qeramike me prekje të ftohtë – mirëmbajtje të lehtë dhe siguri të lartë.

Kodi: 967662 Kategoritë: ,

56.00

Përshkrimi

Koha dhe kursimet e energjisë – ngrohja në disa sekonda në sajë të teknologjisë së induksionit Pllakë qeramike me prekje të ftohtë – mirëmbajtje të lehtë dhe siguri të lartë Automatikisht mbylleni kur largoni tasin Kontroll i thjeshtë me çelës rrotullues Treguesit LED dhe Treguesit e Funksionit Fletë qeramike me madhësi 290 x 260 mm 10 vargjet opsionale të ngrohjes: 200 – 1800 W Vendosja e temperaturës dhe mbajtja e diapazonit 60 – 240 ° C në 20 ° C Kohëmatësi deri në 180 minuta me çaktivizim automatik Për tenxhere me diameter 13-18 cm me fund magnetik Përdoret në shtëpi pushimi apo në kuzhina të vogla Lehtë për të larë sipërfaqen Këmbët anti-slip Gjatësia e kordonit të energjisë: 1 m Niveli i zhurmës: 50 dB Konsumi i energjisë: 1800 W

MENU