Ratifikues 1200W – GRAPHITE

59.00

Ka sasi

Fuqia: 1200W
Tensioni: 230V-50Hz
Gjerësia prerëse: 125mm
Rrotullimet: 11000rpm

Kodi: 59G120 Kategoritë: , ,

59.00

Përshkrimi

Ratifukusja Graphite 59G120 me motor 1200W përdoret për prerje, bluarje dhe lustrim të materialeve me strukturë dhe ngurtësi të ndryshme. Rrota e bluarjes ka një diametër prej 125 mm. Ajo ka një certifikatë CE që garanton respektimin e standardeve evropiane të sigurisë. Marka GRAPHITE ofron mjete energjetike për punë me ngarkesa të afërta profesionale.

MENU