Qese më vakum

6.00

S’ka stok

Seti i 2 qese vakumi të bëra me polietileni dhe najlon shumë rezistent, të pajisur me valvul të performancës së lartë që ju lejon të thithni ajrin brenda dhe të kurseni deri në 75% më shumë hapësirë.

Kodi: 0456012131 Kategoritë: ,

6.00

Përshkrimi

Seti i 2 qese vakumi të bëra me polietileni dhe najlon shumë rezistent, të pajisur me valvul të performancës së lartë që ju lejon të thithni ajrin brenda dhe të kurseni deri në 75% më shumë hapësirë.

MENU