Qese më vakum

4.50

Ka sasi

Seti i 2 qese vakumi të bëra me polietileni dhe najlon shumë të qëndrueshëm, me valvul të sheshtë praktike që ju lejon të thithni ajrin brenda dhe të kurseni deri në 75% më shumë në hapësirë.

Kodi: 0474040131 Kategoritë: ,

4.50

Përshkrimi

Seti i 2 qese vakumi të bëra me polietileni dhe najlon shumë të qëndrueshëm, me valvul të sheshtë praktike që ju lejon të thithni ajrin brenda dhe të kurseni deri në 75% më shumë në hapësirë.

MENU