fbpx

Qelsa set 12 cop, 6-22 mm – TOPEX

15.00

Ka sasi

Një grup i çelësve të kombinimit TOPEX , shumë i dobishëm për punë mekanike dhe DIY. Veshja lejon një kontroll më të saktë të vidhos. Elësat janë bërë prej çeliku të qëndrueshëm me krom vanadium, duke siguruar një jetë të gjatë .

Krahaso
KODI: 35D757 Kategoritë: , ,

Një grup i çelësve të kombinimit TOPEX , shumë i dobishëm për punë mekanike dhe DIY. Veshja lejon një kontroll më të saktë të vidhos. Elësat janë bërë prej çeliku të qëndrueshëm me krom vanadium, duke siguruar një jetë të gjatë . Rregulluar në një paketë praktike plastike, e cila e bën të lehtë ruajtjen e produktit. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

Main Menu