Qelsa për smartphone set 13 copë – NEO TOOLS

6.90

Ka sasi

Seti prej 13 copash mjetesh hapëse

Kodi: 06-127 Kategoritë: ,

6.90

Përshkrimi

Seti prej 13 copash mjetesh hapëse
Projektuar për: tableta , smartphone etj…
Seti përfshin:
Mjete universale, anti-statike të hapjes për hapjen e rrethimit të telefonave, fletoreve dhe pajisjeve të tjera elektronike
Mjete hapëse të mbylljes së njëanshme të bëra prej plastike të fortë për hapjen e rrethimeve të vogla
Mjete hapëse të rrethimit të dyanshëm të bërë nga plastika e fortë
Mjet hapës me katër këshilla (3 të trasha, 1 hollë)
Mjet hapës me disk rrotullues dhe kapës kundër rrëshqitjes
Mjet i hapjes së dyfishtë

MENU