Qelsa për smartphone set 10 copë – NEO TOOLS

3.50

Ka sasi

Komplet 10 mjetesh mjetesh hapëse
Mjetet universale të hapjes
Projektuar për: smartphone, tableta dhe pajisje të tjera elektronike

Kodi: 06-125 Kategoritë: ,

3.50

Përshkrimi

Komplet 10 mjetesh mjetesh hapëse
Mjetet universale të hapjes
Projektuar për: smartphone, tableta dhe pajisje të tjera elektronike
Seti përfshin:
Mjete universale, anti-statike të hapjes për hapjen e rrethimit të telefonave, fletoreve dhe pajisjeve të tjera elektronike
Mjete hapëse të mbylljes së njëanshme të bëra prej plastike të fortë për hapjen e rrethimeve të vogla
Mjete hapëse të rrethimit të dyanshëm të bërë nga plastika e fortë

MENU