Priz për internet Despina

5.90

Ka sasi

Prizë interneti (RJ45 CAT 6), seria Despina

Kodi: 102-190005-126 Kategoritë: ,

5.90

Përshkrimi

Prizë interneti (RJ45 CAT 6), seria Despina
Dizajni modern dhe i pastër, i karakterizuar nga linja të drejta, priza nga seria Despina e Mono Electric janë zgjidhja e duhur për çdo interier

MENU