Pres ventill -RBM

19.9934.99

Lidhjet e shtypjes me kapak dielektrik PE dhe kapëse të zorrës prej çeliku inox
Temperatura maksimale e funksionimit: 95 °C
Presioni maksimal i punës: 10 Bar

Kodi: N/A Kategoritë: ,

19.9934.99

Pastroje

Përshkrimi

Lidhjet e shtypjes me kapak dielektrik PE dhe kapëse të zorrës prej çeliku inox
Temperatura maksimale e funksionimit: 95 °C
Presioni maksimal i punës: 10 Bar

Specifikat

Informacion shtesë

Φ

Φ 20×3/4", Φ 26×3/4", Φ16×1/2"

MENU