Pres Redukus 20×16 RBM

4.99

Ka sasi

Diametri: 20 mm
Lloji i lidhjes: shtrëngim
Për tubat me shumë shtresa

Kodi: 8902010 Kategoritë: ,

4.99

Përshkrimi

Diametri: 20 mm
Lloji i lidhjes: shtrëngim
Për tubat me shumë shtresa
E përputhshme me kapëset e serisë:
– TH, H, U, B, F për Ø 16×2 – 18×2 dhe 20×2;
– TH, H, B për Ø 26×3;
– TH, H për Ø 32×3;

MENU