Prerese per gypë 63mm – TOPEX

29.00

Ka sasi

Prerës tubi TOPEX  i projektuar për prerje të shpejtë dhe të përshtatshme të tubave PVC, PP dhe PE me diametër 6 – 63 mm pa deformuar muret e tubit.

Kodi: 34D036 Kategoritë: , ,

29.00

Përshkrimi

Prerës tubi TOPEX  i projektuar për prerje të shpejtë dhe të përshtatshme të tubave PVC, PP dhe PE me diametër 6 – 63 mm pa deformuar muret e tubit. Ka një trup metalik. Mundësia e ndryshimit të tehut lejon shumë vite funksionimin e mjetit. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

MENU