Prerëse gypi

7.99

Ka sasi

Prerësja e tubave TOPEX është projektuar për prerje të shpejtë dhe të lehtë të tubave të bakrit dhe aluminit me diametër 3-30 mm pa deformim të murit të tubave.

Kodi: 34D032 Kategoritë: , , Etiketat:

7.99

Përshkrimi

Prerësja e tubave TOPEX është projektuar për prerje të shpejtë dhe të lehtë të tubave të bakrit dhe aluminit me diametër 3-30 mm pa deformim të murit të tubave. Tehu mund të ndryshohet, e cila lejon për shumë vite të përdorimit. Markë TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU