fbpx

Prerës për gypë 42mm – TOPEX

14.00

Ka sasi

Prerës gypi TOPEX për prerje të shpejtë dhe të përshtatshme të tubave PVC, PP dhe PE me diametër 0 – 42 mm pa deformuar muret e gypit.

Krahaso
Kodi: 34D034 Kategoritë: , ,

14.00

Përshkrimi

Prerës gypi TOPEX për prerje të shpejtë dhe të përshtatshme të tubave PVC, PP dhe PE me diametër 0 – 42 mm pa deformuar muret e gypit. Ka një trup metalik. Mundësia e ndryshimit të tehut lejon shumë vite funksionimin e mjetit. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

Menu kryesore