Pompë për ujë të pastër 750 W

41.5059.00 (-30%)

Ka sasi

Fuqia: 750W
Koka maksimale: 8.5m
Fuqia: 13000L / h

Kodi: NP1070 Kategoritë: ,

41.5059.00 (-30%)

Përshkrimi

Fuqia: 750W
Koka maksimale: 8.5m
Fuqia: 13000L / h
Zhytja maksimale: 7m
Madhësia maksimale e grimcave: 5 mm
Kablloja: 10m
Modaliteti automatik dhe manual

MENU