Pompë për spërkatje – VERTO

9.99

Ka sasi

Spërkatësi me presion me një kapacitet 3 litra.
Presioni i punës 2.5 – 3 bar.
Qafa e gjerë e lehtëson mbushjen e shisheve.

Kodi: 15G504 Kategoritë: ,

9.99

Përshkrimi

Spërkatësi me presion me një kapacitet 3 litra.
Presioni i punës 2.5 – 3 bar.
Qafa e gjerë e lehtëson mbushjen e shisheve.
Një rrip shtesë për varjen e spërkatësit në krah dhe bllokimi i rrjedhës rrit komoditetin e punës.
Valvula siguron siguri gjatë përdorimit.
Spërkatësi mund të përdoret në intervalin e temperaturës nga 0 deri + 45 ° C.

MENU