Pompë për lyrje më ngjyra – BORMANN PRO

499.00

S’ka stok

Fuqia: 650W
Presioni: 210 bar
Rrjedha: 66 l/h

 

Kodi: BAP6500 Kategoritë: ,

499.00

Përshkrimi

Fuqia: 650W
Presioni: 210 bar
Rrjedha: 66 l/h
Gjatësia e gypit: 7.5m

Ideale llak për dyer, mure të brendshme, tavane dhe gardhe. Ofron rezultate të mahnitshme me shpejtësi , duke lejuar që puna të përfundojë në gjysmën e kohës që do të duhej duke përdorur furça dhe rrotulla. Shpejtësia e tij e lartë si dhe aftësia për të rregulluar presionin e bën atë jashtëzakonisht të dobishëm për përdoruesit.

 

MENU