Pomp shkume – TOPEX

14.50

Ka sasi

Pomp shkume TOPEX përdoret në punimet e rinovimit dhe përfundimit. Doreza plastike ergonomike përshtatet mirë në dorë për komoditet më të mirë në punë.

Kodi: 21B501 Kategoritë: ,

14.50

Përshkrimi

Pomp shkume TOPEX përdoret në punimet e rinovimit dhe përfundimit. Doreza plastike ergonomike përshtatet mirë në dorë për komoditet më të mirë në punë. Rregullimi i rrjedhës së shkumës ju lejon të përshtatni mënyrën e punës së mjetit me nevojat e përdoruesit. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve DIY.

MENU